i am the only one Ebbiey Yaya ;)

i am the only one Ebbiey Yaya ;)

Followers

Sunday, April 17, 2011

let me say that i missyou ;)


FOR MYDEAR YUS ;]

heyy let me say that i miss you . 
i miss you so much ! yus , yaa rinduu yus sgtsgt laaah . rindu nak gurau gurau dengan yus smpai yaa pretending merajuk hihihi ;) best kann ? rindu nak gurau gurau dengan yus sampai kene gigit and cubit2 smpai pipi yaa merah macam pkai blusher gituuu . HAHAHAH ;DD
dah lame kod tak jumpe . eah eah ? hihi tipuu je . baru seminggu tak jumpa . 
rindu suara yus yang macho tuuu . CETT ! ;p jangan kembang bertaman2 okay ;DD
nanti kte hangout eah eah . iloveyouuu kbai ;D

FOR ADIK COMEL ;]

Adik adik , kaka rindu adik laaa . dah lame jugak kte tak jumpa kann .
and dah lame jugak kte tak hangout samesame , pegi shopping satu seremban nie kan ,
yeaahhhh kte kan shopaholic hihihi ;p Tak bole tgk kdai baju ape semuaa . mesti nak beli .
tangan nie gatal je nak keluarkan duit dari purse and shopping sampai duit jadi kering kontang kann . HAHAHA ;DD by the way . this year adik tak boleh slalu keluar kann . adik kan nak SPM . so duduk je dekat rumah diam2 okay ! study smart hihi . kbai ;D

FOR MY TWINS ;]

Byy byy , eby rindu byy jugak laaa ;p wahhhh3 , byy dah ade new job kan sekarang nie .
siap time rehat bole sempat dating lagi dgn your hubby right ? hihihi oopsss ! bocor rahsia ;p
byy bila kita nak met eah ? ;] nanti bila kita met , boleh laa kita shoot same2 okay ! jage diri , jangan lupe makan , jangan asyik makan roti je HAHAHA .  Kbai ;DD

FOR MY GIRLFRIEND ;]

gf gf , imissyou tooo ! ;] oopss ! yus yus , yaa bukan lesbian okay ! hihihi ;p
dont be misjudge ;p gf gf , tguu yaa datang sane hujung tahun nie okay ?
kita met nanti , sekali dengan kaka nana ;) muaahhhx ! ;p kbai ;D

FOR MY BESTFRIEND ;]

Fie fie , missyou tooo . bila laah kita nak met nie ? ;")
semalam nak met tak jadi kann . ohhh frustnyeee hihi ;")
nanti fie turun seremban kita jmpa eah ? Keje leklok hihi . kbai ;D




2 comments:

  1. oke syg <3
    inshaallah kite met nanty yer syg ! <3
    yaa pon keje elok2 :')

    ReplyDelete