i am the only one Ebbiey Yaya ;)

i am the only one Ebbiey Yaya ;)

Followers

Tuesday, April 26, 2011

i'm blushing when that question appears hahaha ;DD


dengan keputusan SPM yang tidak boleh dibanggakan sangat , yaa tetap nak sambung belajar .
semangat weyhhh ;p hihi . actually tahun nie yaa memang tak faham sgt kenapa lambat sgt nak masuk belajar . haishhh berjanggut nak tunggu . dah laa PLKN tak dapat . so duduk rumah goyang kaki jelaa kan . eh eh ? i'm still working okay . but tak lama kod dekat parkson tuu .
nak bnti then kerja dekat airport . pewiiiitttt ! insyaallah . now dalam proses nak buad resume . ;)
actually , if dapat smbung belajar awal2 okay laa kan . takde laa boring pun kann .
and takde laa duduk rumah membesarkan badan . seee ! dekat atas nie ada gambar yaya sekarang ... so what do you think ? gemuk right ? ohoiiii nak kurus laaaaa ;") *tiba2* HAHA ;DD
actually yaa bukan nak cerita pasal nie . yaa nak cerita pasal 'i'm blushing when that question appears me !' err the question is 'yaa, why are you so cute?' .
OH MY GOD ! =,= 
kenapa sukee sgt tanye soalan tuu . adoyai . seriously i'm not ! ;p
yaa bukan nak heboh2 kat semua orang yang ramai tnya yaa soalan cmtu .
but yaa just tak faham je . EEEEEE korang semua yang ckp cmtu , semuanyee RABUN eah eah ? 
nak yaa buadkan korang spec kea haa ? HAHAHAHA ;DD
'err sorry laaah . tguu i jadi anak raja dulu baru i sponsor spec untuk you all okay ?' HAHAHA ;DD
by the way , yaa bersyukur dengan anugerah yang tuhan bagi nie kannn . cehceh ;p 
tapi2 yaa rase ramai lagi laah yang lagi cute dari yaa kan . 
tp yang yaa tak sukaa and pantang sgt . kenapa laah ada manusia kt dunia nie yang masih lagi sukaa fake2 gambar orang , yang sukaa sgt jadi faker . subhanallah . HENTIKAN SEMUa TUU ! 
jadi laah diri sendiri . BERSYUKUR dengan ape yang ada . 
bukan jadi talam dua muka , bukan jadi hipokrit . 

p/s : maaf jikaa anda terasa ;p




1 comment:

  1. heee,, why are u so cuteeee syg ! hihi ;p
    muaxx :*

    ReplyDelete