i am the only one Ebbiey Yaya ;)

i am the only one Ebbiey Yaya ;)

Followers

Sunday, May 15, 2011

Aku tak layan . maaf .


sayang yaa untuk orang yang betul betul yaa kasih .rindu yaa untuk orang betul betul yang yaa sayang .
maaf . yaa takkan layan boy yang yaa tak kenal . yaa takkan layan boy yang bukan friend yaa .
yaa takkan layan boy yang tak faham bahasa . if yaa cakap yaa tak suka , yaa tak sukaa .
tolong faham . jangan pakse2 . yaa tak nak . hanya yus yang memahami yaa 

yaa tak layan orang yang nak kawan , rapat atau kenal yaa disebabkan status keluarga yaa . paras rupa yaa .
tapi orang yang ikhlas kawan dengan yaa , yaa akan hargai mereka ;] yaa tak nak orang yang kawan dengan yaa disebabkan nak populariti . okay yaa bukan artis untuk korang nak bangga2 kan . yaa manusia biasa macam orang lain jugak . semua manusia sama . yaa tak suka bangga2 diri . yaa tak suka buad or mereka cerita yang hot hot semata2 nak dapatkan perhatian orang lain . 

dekat facebook . setiap kali yaa online mesti ada orang add . sorry . yaa akan approve mana yang yaa rasa nak approve . mana yang yaa kenal yaa akan approve . mana yang profile picture  dia tak letak gambar sendiri yaa akan automatik say GOODBYEE !! ;p  jangan cakap yaa sombong , berlagak or whatever . yaa bukan orang yang memilih kawan . but i'm so sorry . yaa hanya mahu berhati2 dalam memilih kawan . yaa tak nak simpan kawan yang makan kawan . maaf kalau anda terasa ;]  if yaa dapat tahu ,  kawan kawan yaa dekat facebook kea ape fake gambar orang , maaf jangan marah sgt laa . yaa akan terus block and delete korang as friend yaa .
yaa tak perlu kawan yang hipokrit . 

lagi satu , sesiapa yang add yaa dekat facebook semata2 nak fake gambar yaa kea ape . better korang blah laa dari hidup yaa . muka sendiri ada kan ? so guna muka sendiri. bersyukur dengan ape yang ada  . itu anugerah masing2 yang tuhan bagi . so tak perlu laa ye . kbai ! ;DD

No comments:

Post a Comment